Type

Trefwoord

Regio

Bennies Fifties

Contactgegevens

Bennies Fifties
Namensestraat 73
2587 VX Scheveningen
Nederland
Route plannen

Tel: +31 (0)70 3585810

info@benniesfifties.com
http://www.fiftiesstore.com/

Voorstelling

Bennies Fifties importeert jukeboxen, decoratiestukken en verzamelobjecten uit de U.S.A., origineel dinermeubilair, neons, verkeerslichten, benzinepompen, ventilatoren, platen, cowboy-, rock & roll kleding, allerhande collectables en cadeau-artikelen.

Al meer dan 30 jaar is Bennies Fifties een begrip in de wereld van jukeboxen, fifties collectibles en memorabilia. Met een ruime showroom van meer dan 500 m², gelegen in het 'altijd' zonnige Scheveningen, is het heerlijk winkelen. Je waant je weer even terug in tijd zodra je de winkel binnenkomt. Van jukebox tot Coca Cola machine en van petticoat tot Elvis nummerplaat, je kunt het zo gek niet verzinnen of het staat wel ergens in deze volle, maar oh zo leuke winkel. En met de ruime openingstijden kunt u bijna alle dagen van het jaar bij Bennies Fifties terecht.

Verhuur van fifties artikelen, is bij Bennies Fifties een specialisme. Van jukeboxes tot lifesize beelden, benzinepompen tot bowlingshirts en zelfs complete diners, bijna alles is te huur (en te koop).

Via de webshop The Fifties Store kunt u online bestellen en er kan via verschillende veilige betaalmethoden afgerekend worden. Producten worden indien voor 15:00 uur besteld en voorradig meteen afgehandeld en verstuurd zodat u uw nieuwe spullen zo snel mogelijk in huis hebt.

Bennies Fifties in Scheveningen
Bennies Fifties in Scheveningen
Bennies Fifties in Scheveningen
Bennies Fifties in Scheveningen