Type

Trefwoord

Regio

Beauty and Vintage

Contactgegevens

Beauty and Vintage
Klein Engeland 2
2300 Turnhout
België
Route plannen

shop@beautyandvintage.com
http://www.beautyandvintage.com

Voorstelling

De mooiste vintage en designer kledingstukken krijgen een tweede leven bij Beauty and Vintage.

Beauty and Vintage is de (web)winkel van eigenaresse Petra Zilverberg. Petra heeft al 30 jaar een passie voor Beauty and Vintage. Deze 2 grote liefdes heeft ze nu gecombineerd; In haar schoonheidsinstituut in Turnhout heeft ze nu een afdeling met vintage kleding en accessoires waaronder uiteraard beautycases.

Beauty and vintage biedt een uitgebreide selectie vintage en tweedehands stukken, de (web)winkel is een ware schatkamer voor vrouwen die op zoek zijn naar speciale stukken. Je vindt er niet alleen kleding maar ook fantastische accessoires als hoeden, tassen, sieraden en handschoentjes. Elk item is met grote zorg persoonlijk geselecteerd. Bij Beauty and Vintage vindt je unieke stukken die je nergens anders ziet. Vintage kopen is een avontuur, je koopt iets unieks, een stukje geschiedenis.

Bij Beauty and Vintage kun je shoppen wanneer het jou uitkomt, thuis vanuit je luie stoel in onze webwinkel, maar als je de items liever eerst wil zien of passen, is er de mogelijkheid om op afspraak een bezoekje te brengen aan beauty and vintage in Turnhout. Let wel, we zijn enkel op afspraak te bezoeken, zo hebben al onze klanten even de tijd om rustig en ontspannen de items te bekijken en te passen.

Beauty and Vintage in Turnhout
Beauty and Vintage in Turnhout
Beauty and Vintage in Turnhout
Beauty and Vintage in Turnhout