Type

Trefwoord

Regio

Achielle fietsen

Contactgegevens

Achielle fietsen
Brugsesteenweg 203
8740 Egem
België
Route plannen

Tel: +32 (0) 51 466 636

info@dija-oostcolor.eu
http://www.achielle.be/

Voorstelling

Echt een fiets van bij ons!
"Made in Holland", "Made in Belgium", "Handmade in Europe",... Heel wat West-Europese fietsmerken beweren hier gemaakt te zijn. Waarom noemt Achielle zich dan Echt een fiets van bij ons? Waar zit het verschil?
Als je "Made in" vertaalt door "geassembleerd" in, dan kan het plaatje misschien wel kloppen. Veel producenten kopen namelijk alle onderdelen in (veelal uit Oost-Europa en Azië) en bouwen zo hun fiets op. Zelfs het overgrote deel van de fietsframeproductie is ondertussen verhuisd naar Azië. En is dit nu niet jammer? Zo gaan schatten kennis, jarenlange ervaring en werkgelegenheid verloren.
Wij van Dija-Oostcolor, die de Achielles bouwen, redeneren anders. Wij gaan liever tegen de stroom in, kiezen niet voor de eenvoudigste oplossing en blijven onze eigen frames, stuk voor stuk, zelf bouwen. Dit doen we op basis van jarenlange ervaring en vakmanschap, traditioneel handwerk in combinatie met een continue investering in een modern machinepark.
Op deze manier kunnen we in het hart van iedere Achielle, zijn frame, een beetje van onze eigen ziel stoppen. Voor de verdere opbouw rond dit hart zoeken we naar de beste Europese onderdelen zoals Lepper, Van Schothorst, Vredestein, Schwalbe, Hebie, Steco, Selle Royal, AXA basta, Humpert, Brooks, Widek, Thun,...
Een Achielle is dus niet enkel "Made in Europe", maar "Made, built and assembled in Europe". Daarom dus dat een Achielle echt een fiets van bij ons is!

Design-it-yourself!
Iedere Achielle wordt op bestelling gemaakt, dit wil zeggen dat we niet zomaar een fiets bouwen, maar Uw fiets bouwen. Dit is dan ook geen standaard fiets die u uit een beperkte lijst moet halen. Wij willen dat u zelf kan kiezen hoe uw fiets er moet gaan uitzien. Je kan dus zelf je fiets gaan designen. Je kiest het model en van daaruit kies je tussen de vele opties, de uitvoering, de kleur,...

Achielle fietsen zijn enkel verkrijgbaar via de erkende fietsenmakers. Kijk op de website voor een overzicht van alle Achielle-dealers.

Trefwoorden

West-Vlaanderen, fietsen