Trefwoord

Regio

Retro workshops Krullen

vrijdag 19 juli 2019

Locatie en contactgegevens

Retro workshops Krullen
Seventy One Gent
Brabantdam 64
9000 Gent
België
Route plannen

Tel: +32468348806

gent@seventyone.be
https://www.facebook.com/events/320393192184093/

Beschrijving

Leer de kneepjes van het vak tijdens deze 3 uur durende workshops en ga “party-ready” in vintage pin-up stijl naar de “Fieste”.

Op vrijdag 19 juli gaan we van start met 2 workshops. In de voormiddag train op je de basistechnieken en leer je producten per haartype, ter voorbereidingen van de tweede workshops in de namiddag, namelijk de populaire “Victory Rolls” uit de jaren 40.

Voor de ladies die nog nooit een krultang of krulset hebben gedaan bij zichzelf, wordt aangeraden de basismodule eerste te volgen aangezien vintage hairstyling valt of staat met de basistechnieken.

Dames met halflang haar kunnen ervoor kiezen de 40's techniek toe te passen in een opsteekwerk of nemen extensions (echte haar ipv synthetisch) mee om alsnog krullen tot op de schouder te creëeren.

Per workshop of make-up sessie is de inschrijving 55€. Wil je graag een hele dag bij ons vertoeven (dus 2 sessies in voor-en namiddag) dan geniet van je 25€ korting en is het 85€/PP.

Hierbij de link om jullie plaatsje te reserveren. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1cAywc5tejvBxJJH0yrVbt3yzQlg8okQbRU2xcFBppsg/edit#gid=0

Zodra je contactgegevens in het document staan, wordt je per e-mail gecontacteerd met alle info omtrent betaling en basisbenodigdheden. Je reservatie is verzekerd vanaf de betaling is ontvangen.