Trefwoord

Regio

Oudenaarde goes retro

zaterdag 30 mei 2020 t.e.m. zondag 31 mei 2020

Locatie en contactgegevens

Oudenaarde goes retro
Oudenaarde centrum
9700 Oudenaarde
België
Route plannen

Tel: 055317251

info@retroronde.be
http://www.retroronde.be

Beschrijving

Toen voedingssupplementen nog van koninginnebrij werden gemaakt en een helm van worsten, toen een zonnebril nog diende om het stof uit je ogen te houden en remhendels om te remmen… toen werd de Ronde van Vlaanderen ook al gereden. Ieder jaar flitst Oudenaarde de wielerliefhebbers terug naar die prille pionierstijden tijdens de Retro Ronde van Vlaanderen.
Op zaterdag 30 en zondag 31 mei 2020 staat alles in het teken van de Retro Ronde.
Tijdens de wielerrommelmarkt en de Paterberg & Koppenberg Vintage Ride op zaterdag 30 mei kan je al een eerste keer de retro sfeer opsnuiven. 's avonds kan je
Op zondag 31 mei worden de stalen oldtimerfietsen en de wollen koerstruien uit de mottenballen gehaald voor een tocht van 40, 80 of 120 km door het historische landschap van Vlaanderens Mooiste. Smaak- en sfeervolle bevoorradingen zorgen voor de nodige energie. Of je nu zelf op je stalen ros stapt of je moedigt de retrohelden aan langs de kant van de weg, je zal de koerssfeer van weleer niet mislopen. Haal je stalen ros van stal, pluk die gebreide koerstrui uit de kast en fiets met ons mee!

Niet te missen!
Niet-fietsers kunnen zich ook dit jaar een weekend lang laten onderdompelen in de schone oude tijd met randanimatie.
• Op zaterdagavond (van 19u00 tot 1u) breng je best je vintage outfit en dansschoenen mee want Radio Modern komt na het succes van vorig jaar opnieuw naar Oudenaarde! Gooi die benen los! Locatie: Binnenkoer Abdij Maagdendale.
• Nieuw! Op zondag rijden enkele honderden oldtimers een mooie tocht door de Vlaamse Ardennen met start en finish in het centrum van Oudenaarde. Kom deze prachtige voertuigen van weleer bewonderen.