Trefwoord

Regio

Ciné Follies | Christmas Celebration - Cat on a Hot Tin Roof

zaterdag 21 december 2019

Locatie en contactgegevens

Ciné Follies | Christmas Celebration - Cat on a Hot Tin Roof
Cultuurcentrum Berchem
Driekoningenstraat 126
2600 Berchem
België
Route plannen

ccbe@antwerpen.be
https://www.ccbe.be/nl/event/56265/cat-on-a-hot-tin-roof?fbclid=IwAR3RMkoKGgbYlnVd6zFdZOik1cuUxMaLFMNpTKVJIvxaBV-z6XYJsc1DfFw

Beschrijving

Op zaterdag 21 december vindt de tweede Kersteditie van Ciné Follies plaats in ccBe. Op deze thema-avond halen we de 35mm filmprojector uit de kast en vertonen we een echte filmklassieker in de schouwburg, gevolgd door een feestje in de foyer.

Dit jaar projecteren we de kaskraker A Cat in a Hot Tin Roof op groot scherm, een drama uit 1958 dat je onmiddellijk terug naar de fifties flitst. Zak weg in je knusse fluwelen zetel en geniet ten volle van een nostalgisch avondje film!

Heel de avond staan The Modernettes klaar in hun Beauty Boudoir om je om te toveren in een fifties pin-up. Deze haar en make-up artiesten zorgen voor een echte metamorfose. Strike-a-pose In de sfeer van vervlogen tijden en vereeuwig je make-over op de foto in ons fraaie retro decor.

Na de film is het tijd voor de '50s beats van Dj Mister Smith. Op de afterparty legt de hij beste rock 'n' roll plaatjes en kersthits op. Dus smeer de benen maar in voor een goede jive of swing. Je danslessen gaan vanavond helemaal renderen.

Ook de The Retronettes zijn heel de avond aanwezig. Deze diva's verwelkomen je met hun uitgebreid repertoire aan liedjes, acts en choreografieën. Als hoogtepunt van de avond zal gastheer Oberon de winnaars van de best dressed contest aankondigen. Dress to impress is dus de boodschap!

Programma
19 uur - deuren open
19.30 uur - film 'Cat on a Hot Tin Roof' op 35mm
21.30 uur - feest met DJ Mister Smith en het Beauty Boudoir van The Modernettes

Ciné Follies | Christmas Celebration - Cat on a Hot Tin Roof in Berchem - 21/12/2019