Trefwoord

Regio

In't Nieuw Museum

Contactgegevens

In't Nieuw Museum
Hooistraat 42
8000 Brugge
België
Route plannen

Tel: 050/33.12.80

info@nieuw-museum.com
http://www.nieuw-museum.com

Voorstelling

Sinds 1978 staat In 't Nieuw Museum voor onversneden gezelligheid in een passend kader, gecombineerd met aangepaste spijs en drank. Want dat is waar wij in geloven, vergeet alle stijve geplogenheden met de daarbij horende minimalistische kijk op gastronomie. Nee, wij geloven nog steeds dat zowel sfeer als kwaliteit van groter belang zijn dan de laatste nieuwe keukentrucjes.

We gaan er prat op dat onze ingrediënten van de best mogelijke kwaliteit samen gaan met onze uitstekende wijnen en originele bierkaart. Om één en ander boeiend te houden voor ons-en uzelf proberen we ook op geregelde tijdstippen te sleutelen aan onze menukaart.

Het grootste deel van de gerechten worden bereid op de houtskoolgrill die een centrale plaats inneemt in de zaal, door onze jarenlange ervaring met deze manier van koken durven we ook al eens de platgetreden paden te verlaten en u een nieuw idee voor te schotelen doch steeds met respect voor de verse producten. Ieder stuk vlees of vis passeert namelijk onze handen alvorens we tot aankoop overgaan, we selecteren heel zorgvuldig om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Op vlak van bieren durven we ook wel zeggen dat de tradities een beetje doorbroken worden, naast een aantal klassiekers proberen we ook kleine brouwerijen een kans te geven hun liefdevolle arbeid aan u te demonstreren.

In't Nieuw Museum in Brugge
In't Nieuw Museum in Brugge
In't Nieuw Museum in Brugge