De Bonanzas

Contactgegevens

De Bonanzas
Dessel
België

Tel: +32 (0)3 230 09 20

info@garifuna.be
http://www.debonanzas.be/

Voorstelling

De Bonanzas: vijf welopgevoede jongens die strak in het pak hun liefde voor de popmuziek uit de jaren 60 willen delen met u!

De Bonanzas doen er alles aan om u een eerlijke en oprechte avond vol muzikaal plezier te brengen. De nostalgie is ook niet meer wat ze geweest is en daarom doen De Bonanzas er een 24-karaats gouden randje om...
Verwacht u aan alle popklassiekers uit de jaren '60 zoals ze vandaag moeten klinken; soms ingetogen en intiem, soms uitbundig en enthousiast maar steeds met volle overgave en met respect voor het origineel. Een weloverwogen selectie van nummers die de hitlijsten van de jaren 60 sierden. Een selectie die veelvuldig wordt uitgebreid en verfijnd. 5 gedreven muzikanten die met overtuiging alles uit de kan halen om u even alle zorgen te doen vergeten?

Op zoek naar een geschikte groepsnaam kwam al snel de naam 'Bonanza' naar voor. Een dijk van een televisieserie die menig zwart-wit-beeldscherm heeft gevuld toen er van de rode knop nog geen sprake was. De band tussen de gebroeders Cartwright spreekt tot ieders verbeelding en De Bonanzas volgen met graagte hun leuze : 'Here in the west we're livin' in the best, with the friendliest, fightingist, loving band, that ever set foot in the promised land, and we're happier than them all!'?

De Sixties zijn een goudmijn van muziek. Liedjes schrijven gebeurde met vakmanschap, originaliteit, talent en passie. De sound van toen valt moeilijk te evenaren - we leven immers '40 tot '50 jaar later - maar met enkele kleine aanpassingen staan deze nummers nog steeds als een Ponderosa Ranch. Wat we u kunnen verzekeren is dat elke noot die u hoort ook gespeeld wordt. Geen bandopnames, computertrucs of playback maar alles live?

De moderne vertaling van een onsterfelijk repertoire staat garant voor een originele show die geschikt is voor cafés, privéfeesten en festivals. Stilstaan wordt quasi onmogelijk wanneer u De Bonanzas in huis haalt. Rock 'n roll, swings, ballads, … alles passeert de revue waardoor een optreden geen seconde gaat vervelen?

Denk aan legendarische groepen als The Monkees, The Byrds, The Beatles (uiteraard), The Tremeloes, CCR… maar ook aan grootheden als Roy Orbison, Johnny Cash, Ricky Nelson, Van Morrison,... en daarnaast nog een hoop vergeten klassiekers die eigenlijk niemand écht vergeten is.

De Bonanzas stonden op o.a. Polé Polé Gent, Polé Polé Beach, Plustival Balen, Muziekterras Balen, Buggenhout Feest, Kroegen Live Brugge, Dessel Swingt, en tal van kermissen, braderijen en bedrijfsfeesten...

Muziekstijlen

60's pop, rock, classics